Lajme

Pamje të reja nga puna që po zhvillohet për aeroportin e Vlorës (Video)

Aeroporti i Vlorës

Më i madhi në Ballkan dhe një ndër investimet më të rëndësishme për ekonominë e vendit. Aeroporti do të shtrihet në një sipërfaqe prej 297 hektarësh. Nga këto, 16.000 m2 do të jetë zona e terminalit të pasagjerëve. Parkingu i avionëve do të jetë 46.690 m2, nga të cilat 32.000 m2 do të jenë për pozicionet e avionëve dhe 2000 m2 do të jetë sipërfaqja e shërbimit zjarrfikës.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close