Lajme

Pamje të rralla të familjes Jashari më shumë se një muaj para su lmit nga forcat serbe

5, 6 dhe 7 marsi janë datat që shënojnë epopenë e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Këto ditë shënojnë s ulmin e tretë mbi familjen Jashari në Prekaz të Drenicës më 1998, të cilat shënojnë edhe rënien e komandantit legjendar, Adem Jashari.

Pamjet që do të shihni më poshtë janë incizuar më 27 janar të 1998-s, më shumë se një muaj para sulmit mbi familjen Jashari. Në pamje shihen vrimat e pl umbave nga s ulmet paraprake të forcave paramilitare serbe ndaj familjes legjendare të Jasharëve. Në të shihen Hamza Jashari, i cili flet për represionin e Serbisë, ndaj shqiptarëve të Kosovës.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close