Lajme

Paralajmëron Ulsi Manja: Në regjimin “41 bis” do të futen edhe të dënuar të tjerë

Ministri i Drejtësisë Ulsi Manja paralajmëron se në regjimin “41 bis” do të futen edhe të dënuar të tjerë.

Në një trajnim me OSBE mbi të drejtat e njeriut për policët e burgjeve që ushtrojnë detyrën në regjimin e posaçëm Manja tha se vetëm në nentor janë 4 të dënuar me lidhje me krimin e organizuar që jane vendosur në “41 bis”, ndërsa me agjencite ligjzbatuese po vleresohen rrezikshmeria e disa të dënuarve të tjerë.

Manja tha gjithashtu se regjimi i ashpër po funksionon për të ndërprerë komandimin e “ushtarëve” për të kryer krime me urdhra nga burgu. Aktuaisht në regjimin “41 bis janë izoluar 8 të dënuar Aleksander Llanaj, Fatmir Pjetri, Redjan Rahja, Arber Ccekaj, arbjon Aliko, Emiljano Shullazi, Endrit Qyqja dhe Genci Balla.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close