fbpx
Lajme

PARKU I SHTËPISË SË PAVARËSISË do të lidhë bulevardin “Ismail Qemali” me buzën e detit dhe Lungomaren

VLORË – Nisim sot punën për vendosjen e një tjetër guri në mozaikun e transformimit rrënjësor të qytetit, që po bëhet përditë e më tërheqës dhe do të kthehet vit pas viti në një nga motorët më të fuqishëm të industrisë së turizmit shqiptar, duke rritur më tej punësimin, të ardhurat dhe vlerën e pasurive të paluajtshme të zonës
PARKU I SHTËPISË SË PAVARËSISË do të lidhë bulevardin “Ismail Qemali” me buzën e detit dhe Lungomaren; ku më në fund do të dalë në dritë shtëpia më e rëndësishme e Shqipërisë, e fshehur pas gardheve e kioskave prej dekadash të tëra; do mbillen shumë pemë e gjelbërim dekorativ, në një tjetër hapësirë fantastike për banorët, vizitorët, turistët🌳🌸🌴🌺🌞
* Së shpejti Porti i Madh i Jahtev

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button