Lajme

Pas 7 orë ecje në këmbë, prifti serb arrin në Koshare dhe heq flamurin shqiptar të vendosur prej 1999-ës (Video)

Më 10 tetor, një prift nga rrethina e Beogradit, arriti me shumë vështirësi, pas më shumë se shtatë orësh ecje, i shoqëruar nga dy miq, njëri prej të cilëve gjithashtu i shërben Zotit, për të arritur në kullën e vrojtimit në Koshare. Videon e ka publikuar gazeta serbe “Novosti”

Pas përkujtimit të të gjithë heronjve nga Kosharja, prifti u ngjit në tavanin e ndërtesës ku pa flamurin shqiptar: “Meqenëse isha sipër, pashë drejt flamurin, atë shqiptar, i cili fluturon nga kulla e vrojtimit që nga viti 1999, pas tërheqjes së ushtrisë sonë. Disa emocione më pushtuan dhe iu afrova dhe e hoqa”, ka thënë ai.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: