Lajme

Pasaporta shqiptare e vaksinimit do të njihet edhe në Britani

Nga data 11 tetori, pasaportat e vaksinimit të lëshuara në Shqipëri do të njihen edhe në Britaninë e Madhe. Lajmi është bërë me dije nga ambasadori i Britanisë së Madhe në Shqipëri, Alastair King-Smith.

“Lajm i mirë për shqiptarët, britanikët dhe shtetasit e tjerë që nisen për në Mbretërinë e Bashkuar nga Shqipëria. Nga 11 tetori, certifikatat e vaksinave të lëshuara në Shqipëri do të njihen edhe në Britaninë e Madhe”, shkruan ai.

Certifikata e vaksinimit për Covid-19 që njihet elektronikisht në të gjitha vendet e Bashkimit Europian, sipas rregullave respektive të secilit vend.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close