Lajme

PD zgjedh kryetarin e Degës 12 në Tiranë, ja kush është fituesi

Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale të Partisë Demokratike njofton se sot janë zhvilluar zgjedhjet për kryetarin e PD Dega 12 Tiranë.

Kandidatët në garë për Kryetar ishin:

1. Dorel Memoci
2. Ismail Aga

Pas numërimit të fletëve të votimit, Kryetar i PD Dega 12 Tiranë u shpall z. Ismail Aga me 81% të votave.

Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale falenderon të gjithë anëtarët që u bënë pjesë e procesit të votimit për zgjedhjen e Kryetarit të degës së tyre sipas parimit “një anëtar një votë”, për një Parti Demokratike më të bashkuar, më të fortë e më të hapur.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close