Lajme

Për 21 euro një amerikan në Beograd humb jetën

Me urdhër të Prokurorisë së Lartë Publike në Beograd, në bashkëpunim me policët e Ministrisë së Brendshme të Republikës së Serbisë, tre persona u arrestuan nën dyshimin e kryerjes së veprës p enale të v rasjes së rëndë.

Amerikani raportohet se u v ra nga lakmia për vetëm 2,500 dinarë (21 euro), ka mësuar blic.rs.

Viktima, një shtetas amerikan, është 54 vjeçar dhe ka qenë në kryeqytetin serb që nga dhjetori. Identiteti dhe informacione të tjera rreth tij nuk janë bërë të ditura.

Të tre të arrestuarit. V. (57), RB (35) dhe MJ (38) janë të dyshuar për kryerjen e veprës penale të v rasjes së rëndë dhe marrjen e jetës së një shtetasi amerikan dhe Republikës së Serbisë.

Me vendim të Zyrës së Prokurorit të Lartë Publik në Beograd, të dyshuarit u ndaluan deri në 48 orë dhe ata do të merren në pyetje në Prokurorinë e Lartë Publike në Beograd.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: