Lajme

Per 48 ore 1 milion shikime, flet profesori qe shku ndi shqiptaret ne fundjave; E verteta troc

“Populli yne eshte nje popull pertac, dhe asnjehere nuk ngrihemi për të drejtat e veta. Ne kemi kaluar nga nje pushtim ne tjetrin pa reaguar Fshatari shqiptar ka vetëm ; lopaten dhe kazmen në shtëpi, kurse ai europian me dhjetra vegla pune”.

Ky prononcim në Abc shku ndi shqiptarët në weekend dhe mori një milion shikime brenda 48 oresh .Ermal Vaka gazetar i Abc kontaktoi sërish qytetarin që dha disa leksione interesante, i cili është profesor në Universitetin Bujqësor. Prof. Dr. Lush Susaj u shpreh se intervistën ia kishin dërguar shumë miq dhe se e ka pritur shumë mirë. Por nga buron shpërndarja me shpejtësi “rrufe” e mesazhit të tij? “

Reagimi i njerëzve për të vërtetat që kam artikuluar në këtë intervistë, e që njerëzit duan ti dëgjojnë e të mësojnë se si mund të ndryshojnë sjelljen dhe realitetin e tyre jetësor e politik. Unë mendoj se njerëzit kanë reaguar nga e verteta e tgene troc e thëna troç” u shpreh ai.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close