Lajme

Per.plasje në ceremoninë e 76- vjetorit të be.tejës së Gërhotit

Incident në ceremoninë përkujtimore të 76- vjetorit të betejës së Gërhotit ku u vranë 36 ballistë në përpjekje me pushtuesit italianë.

Përkrahësit e Partisë së Ballit Kombëtar dhe Ballit Kombëtar Demokrat kanë kundërshtuar prezencën në këtë ceremoni të Artur Roshit, deputetit të Partisë Balli Kombëtar Demokrat, si dhe kanë kundërshtuar prezencën e ish-deputetëve të PD, Luan Baçi dhe Enkelejd Alibeaj si dhe të kryetarit të shoqatës Antikomuniste, Nebil Cika.

Në pamje shihet edhe ish-kryekomunari i Lazaratit, Dasho Aliko, i cili konfliktohet me përkrahësit e Ballit.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close