Lajme

Përcillet për në banesën e fundit gruaja nga Kuçova që u gjet e vdekur në kanal

Është përcjellë për në banesën e fundit Fatime Suli, 64-vjeçarja nga Kuçova e cila u v ra dhe u hodh në kanal nga fqinji i saj Fetah Marra. Sipas policisë ngjarja e rëndë ka ndodhur për shkak të borxheve që ata kishin me njëri-tjetrin, por fqinjët e v iktimës e kanë mohuar këtë version.

Ata shprehen se autori i krimit vuante nga depresioni dhe ishte i pamartuar pasi ishte ndarë disa herë nga gratë që ka patur. Sipas tyre Fatah Marra është “m onstër” dhe kërkojnë ndëshkim maksimal për të.

Të marrë ndëshkim maksimal. Njihet si budalla në zonë por nuk kurohej. Ai është monstër. Ai nuk ka pasur kurrë familje. Ka qenë i martuar. Është divorcuar. Mbrëmë dhamë dëshmitë tona. Kemi telefonuar që mbrëmë.

Nga ana tjetër, Fatime Suli jetonte në banesë me bashkëshortin dhe ishte nënë e dy fëmijëve, një djali dhe një vajze, ndërsa trajtohej me kemp.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close