Lajme

Prokuroria mbyll hetimet për pesë autorët

Prokuroria e Lezhës ka mbyllur hetimet për 5 personat të cilët akuzohen për abuzim sek*ual ndaj një 15-vjeçarje. Hetimet janë mbyllur për Artan Kaçorri 31 vjeç, Albert Molla 44 vjeç vjeç, Ermal Tarazhi 30 vjeç, Nike Lleshi 44 vjeç dhe i mituri A.Gj 17 vjeç.

Personat në fjalë abuzuan sek*ualisht për 4 muaj me një 15 vjeçare duke e kër cënuar. Autorët e abzuimit janë nën masën “arrest me bu rg”.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: