Lajme

Përfaqësues të fondit kuvajtian financues të rrugës së lumit të Vlorës,të pranishëm në bashkinë e Vlorës

Përfaqësues të fondit kuvajtian të zhvillimit,të cilët janë edhe financues të rrugës së lumit të Vlorës,të pranishëm në bashkinë e Vlorës, por edhe në inspektime,mbi projektin që është duke u zhvilluar aktualisht. Bëhet fjalë për një segment mjaft të rëndësishëm për zhvillimin e zonës së lumit të Vlorës, një segment rrugor që do të lidh këtë zonë me pjesën e bregdetit.

Së bashku me kryetarin e bashkisë së Vlorës ,perfaqesues të fondit kuvajtian kanë diskutuar në bashki mbi këtë projekt ,por edhe projekte të tjera të rëndësishme për Vlorën,ndërsa më pas kanë parë nga afër dhe inspektuar punimet në këtë vepër të madhe,në afërsi të fshatit Gjorm,aty ku edhe ka përfunduar një pjesë e projektit, por mbi të gjitha duke dhënë edhe lajmin e mirë mbi financimin e lotit tjeter të rrugës që lidh Qeparoin me zonën e lumit të Vlorës, nje projekt shumë i rendësishem per zhvllimin dhe lidhjen e kësaj zone me pjesen e bregdetit të Jonit.

Kryetari i bashkisë së Vlorës Dritan Leli e ka cilesuar një nga projektet me të rëndesishme te realizuar nga qeveria shqiptare,financimi dhe bërja realitet i rrugës së lumit të Vlorës dhe lidhja e saj me bregdetin. Nënkryetari i fondit kuvajtian i pranishëm në Vlorë, por dhe ne inspektimin e punimeve ne këtë vepër madhore dhe shume të rëndësishme,ka theksuar se bëhet fjalë për një projekt më shumë rëndësi për lidhjen e kësaj zone me bregdetin dhe mbi të gjitha zhvillimin e saj.

Rruga e lumit te Vlorës është një nga projektet më të rëndësishme të infrastrukturës të zhvilluar nga qeveria shqiptare dhe fondi kuvajtian,një nga projektet me mjaft rëndësi për zhvillimin e kësaj zone,por edhe lidhjen e saj me bregdetin e Jonit.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: