Lajme

Përfaqësues të Ministrisë së Bashkëpunimit Ekonomik në Gjermani, zhvilluan Një takim te rëndësishëm me Bashkinë Vlorë

Përfaqësues të Ministrisë së Bashkëpunimit Ekonomik në Gjermani, zhvilluan Një takim te rëndësishëm me Bashkinë Vlorë, për të gjitha projektet që janë duke u zhvilluar në qytet dhe të tjerat që, falë bashkëpunimeve të vazhdueshme, do të arrihet në çështjet e infrastrukturës mjedisore të zhvillimit urban.

Projekti i landfillit të Sherishtës është afër fazës përfundimtare të punimeve për t’i dhuruar banorëve të Vlorës një standard të ri dhe për të hyrë në një epokë të re të menaxhimit të mbetjeve. sinkron Kryetari i bashkisë së Vlorës, Dritan Leli, në një prononcim për mediet tha se “ky landfill do të përmirësojë ndjeshëm situatën.

Në kuadër të bashkëpunimit gjerman me Republikën e Shqipërisë, në mbështetje të veçantë të KFW-së, pas akordeve të rëndësishme që ka bërë qeveria shqiptare me atë gjermane për një mjedis të pastër e për të ardhmen e sigurtë të gjeneratave që do të vijnë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close