fbpx
Lajme

Përfundoi kursin në Rojën Bregdetare të SHBA-së/ Lejtnant Andi Gjeci kthehet të shërbejë në FA

Një tjetër ushtarak rikthehet të shërbejë në Forcat e Armatosura, më i kualifikuar dhe më i arsimuar. Ministrja e Mbrojtjes, Olta Xhaçka, solli shembullin e Lejtnant Andi Gjeci, i cili përfundoi Kursin Detar të Oficerit në Rojën Bregdetare të SHBA, në Yorktown, Virginia.

Lejtnant Gjeci mori njohuri shtesë për operacionet e kërkim-shpëtimit, bordingun, sigurinë detare, rregulloret dhe ligjet në operacionet detare, komandimi dhe kontrolli gjatë krizave ndërkombëtare etj. Shqipëria ka nënshkruar marrëveshje që i hapin rrugën e trajnimit në SHBA kadetëve shqiptarë.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button