Lajme

Përfundoi në orët e para të mëngjesit avaria e rëndë në rrjetin e ujësjellësit pranë Akademisë së Marinës

Përfundoi në orët e para të mëngjesit të sotëm avaria e rëndë në rrjetin e ujësjellësit pranë Akademisë së Marinës. Falenderojmë punonjësit tanë, “heronjtë e heshtur”, për angazhimin e tyre për orët të tëra, gjatë ditës së djeshme, në mesnatë, e deri mëngjesin e sotëm që sakrifikuar nga vetja e tyre, në shërbim të qytetit e qytetarëve!

Të nderuar qytetarë dhe binznese! Kërkojmë mirëkuptimin tuaj për orët që nuk u furnizuat me ujë, pasi defekti ishte tepër i vështirë për tu zgjidhur si nga ana teknike, por edhe e terrenit.

Me vendosjen në punë të stacioneve dhe mbushjes së depove, do të nis edhe furnizimi me ujë i qytetit dhe situata do të normalizohet.  Ju falenderojmë shumë për mirëkuptimin dhe bashkëpunimin!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lexo edhe:

Close
Back to top button
Close
%d bloggers like this: