Lajme

Përfundoi në orët e vona të mbrëmjes së djeshme, riparimi i avarisë së rëndë pranë Gjykatës së Apelit

Përfundoi në orët e vona të mbrëmjes së djeshme, riparimi i avarisë së rëndë pranë Gjykatës së Apelit. Deri në eleminimin e plotë të avarisë, në terren ishte vetë drejtoresha e Ujësjellës Kanalizime Vlorë, Elona Hodaj.

Furnizimi me ujë i qytetit të Vlorës, mëngjesin e sotëm, u rikthye në normalitet. Drejtoresha e Ujësjellës Kanalizime Vlorë, Elona Hodaj, garanton qytetarët për një shërbim sa cilësor, si dhe për reagim të shpejtë ndaj çdo ankese dhe problematike të tyre.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: