Lajme

Përfundon investimi për ujësjellësin e fshatit Tërbaç, një tjetër angazhim i marrë

Përfundimi i investimit për ujësjellësin e fshatit Tërbaç, një tjetër angazhim i marrë para qytetarëve dhe tashmë punë e kryer. Ndërsa të tjerët kanë vetëm fjalët, ne vazhdojmë me veprat dhe investimi i rradhës do të jetë ai për ujësjellësin e Vranishtit. Vetëm ne që bëmë realitet Rrugën e Lumit të Vlorës do mund të sjellim edhe zhvillimin e shumëpritur në çdo njësi administrative sepse #SkaKohëPërPushim #VloraNukNdalet

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close