Lajme

Përleshje e dhunshme në burgun e Avlonës, të përfshirë edhe shqiptarët

Incidente të dhunshme kanë ndodhur në orët e mbrëmjes në burgjet e Avlonës mes të dënuarve në Greqi.

Sot në mbrëmje në episod, sipas informacioneve janë përfshirë të burgosur nga Shqipëria, Algjeria dhe romë ndërsa raportohet për të plagosur.

Për shkak të situatës së paligjshme në burgje, forca të forta policore janë nxituar për të ndërhyrë nëse është e nevojshme. Për momentin situata duket se po kontrollohet nga punonjësit e burgut dhe roja e jashtme e burgut.

Edhe më parë ka patur përleshje të tilla me plagosje. Vetëm në vitin 2019 janë regjistruar tetë të tilla, aq sa në Janar të 2020 largohet nga detyra drejtori i burgut të Avlonës, një burg që kryesisht vuajnë dënimet të dënuar me moshë të 18-25 vjeç

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close