Lajme

Përmbyten kafenetë në Librazhd nga reshjet e shiut, ndërpritet energjia (Video)

Rreshjet e shiut kanë shkaktuar kaos është në Librazhd ku burime bëjnë me dije se janë përmbytur rrugë, biznese dhe banesa ndërsa është ndërprerë edhe energjia elektrike.

Rreshjet e shiut me intesitet të lartë kanë  përmbytur  rrugët e qytetit të Librazhdit megjithëse pusetat janë në gjëndje pune itensiteti i lartë i shiut ka bërë që uji të mbulojë trotuarët duke rrezikuar bizneset.Problem kryesor mbeten ujrat e larta të cilat derdhen në rrugët kryesore duke shkaktuar problem pasi rreshjet marin me vete edhe inerte.

Shumë biznese në rrugën kryesore janë përmbytur ndërsa në rrugën hyrse të qytetit ky probleme Megjithëse punonjësit e ndërmarrjes shërbimeve janë në gadishmëri, reshjet e shiut me intensitet të lartë po përparojnë drejt bizneseve të cilët janë  përgjatë rrugës kryesore edhe në Berat.

Janë dashur vetëm disa minuta që rrugët të përmbyten ndërsa makinat qarkiollojnë me mjaft vështirësi. Siç vihet re dhe në videon e mëposhte, rrugët janë të mbushura me ujë dhe makinat e kanë të vështirë kalimin, ndërsa jo pak biznese në krah të rrugëve rrezíkojnë të demtohen.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: