Lajme

Përmbytjet nxjerrin edhe gjarpërinj në përpjekje për t’u larguar nga vërshimi i ujërave

Situata me përmbytjet vazhdon të mbetet e rëndë që prej mëngjesit të ditës së sotme, si pasojë e reshjeve të shumta të shiut që kanë rënë pothuajse në të gjithë territorin e vendit.

Ndërsa një numër i madh banorësh janë evakuuar, përmbytjet kanë nxjerrë në sipërfaqe edhe zvarranikë të ndryshëm dhe gjarpërinj të cilët gjithashtu po mundohen të pas përmbytjes së habitetave të tyre natyrale.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close