Lajme

Përurimi i Këndit të Sigurisë Rrugore në Shkollën Industriale “Pavarësia”, Vlorë!

Përurimi i Këndit të Sigurisë Rrugore në Shkollën Industriale “Pavarësia”, Vlorë!   Krenohemi që projektet e sigurisë rrugore për edukimin e brezave të rinj për rregullat e qarkullimit rrugor përmes orëve aktive dhe simulimeve të trafikut, po marrin jetë përmes hapësirave të dedikuara, infrastrukturës, pajisjeve e sinjalistikave të posaçme! Ndërhyrje në një hapësirë ~2000 m2, nga sot “shkolla” e rregullave të qarkullimit rrugor, për komunitetin vlonjat! Përgatisim breza të formësuar me rregullat e përdorimit të rrugës!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close