KultureLajme

Peticion drejtuar qeverisë së Shqipërisë që të ndërmarrë masa urgjente dhe të reagojë ndaj vendimit të UNESCO-s që lahuta nuk është instrument Serb

Ky peticion i drejtohet qeverisë së Shqipërisë që të ndërmarrë masa urgjente dhe të reagojë ndaj vendimit të UNESCO-s që lahuta nuk është instrument Serb, por të paraqesë të gjitha faktet që shteti Shqiptarë ka në dizpozicion dhe ta faktojë që lahuta është e jona, e kreshnikëve të Malësisë e jo e sllavëve të Karpateve, nëse nuk reagohet shpejtë atëherë sllavët do të pëvetësojnë ç’do gjë shqiptare dhe kështu do të na dënojë historia siç na ka dënuar vazhdimisht duke mos bërë asgjë për të mbrojtur trashëgiminë tonë kulturore.

Ju lutemi ta nënshkruani peticionin dhe ta shperndani atë, në menyrë që të sigurohen 10 mije nenshkrime, që Qeveria e Shqipërisë ta pranoj.

Linku per nenshkrim

https://www.change.org/p/dardania-sacra-lahuta-%C3%ABsht%C3%AB-shqiptare

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close