fbpx
Lajme

Pezullohet nga detyra kreu i task forcës “Forca e Ligjit” Artan Shkëmbi

Pezullohet nga detyra Artan Shkëmbi, drejtor në Drejtorinë Qendrore, në departamentin e Policisë Kriminale në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit. Artan Shkëmbi ishte kreu i task forcës “Forca e Ligjit”, ndërsa nuk bëhen të ditura arsyet e pezullimit të tij nga detyra.

Ne janar, Artan Shkëmbi kaloi me sukses procesin e Vettingut në polici duke qenë i pastër në të tri kriteret e vlerësimit, atë të pasurisë, pastërtisë së figurës dhe anës profesionale, por komisioni i jashtem i vleresimit evidentoi se ka qene pjese e sigurimit te shtetit.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button