Lajme

Plani ekonomik i LSI\ Dy kandidatet Grisejda Myslimi, Liri Dëma : Vende të reja pune, në veçanti për rininë dhe gruan

Kandidatet e LSI-së në Vlorë, Grisejda Myslimi dhe Liri Dëma, kanë njohur një biznes fason me planin ekonomik të  LSI-së, ku Myslimi rendit disa pika. ”Për më shumë vende të reja pune, në veçanti për rininë dhe gruan. Për paga më të larta. Për uljen e kostos së jetesës. Për kthimin e ekonomisë në kushtet e tregut të lirë. Për çlirimin e ekonomisë nga monopolet dhe oligarkët. Për më shumë subvencione direkte dhe konkrete. Për mbështetjen e produkteve MADE IN ALBANIA. Për konsum të prodhimeve vendase”.

Postimi i plotë , Së bashku me deputeten e ardhshme, Liri Dëma, në mbështetje të sektorit fason në Vlorë, duke i njohur me programin konkret qeverisës të LSI për ekonominë. Vota për LSI është votë:

Për më shumë vende të reja pune, në veçanti për rininë dhe gruan
Për paga më të larta, Për uljen e kostos së jetesës, Për kthimin e ekonomisë në kushtet e tregut të lirë
Për çlirimin e ekonomisë nga monopolet dhe oligarkët, Për më shumë subvencione direkte dhe konkrete
Për mbështetjen e produkteve MADE IN ALBANIA, Për konsum të prodhimeve vendase

VOTA për LSI është votë për të ardhmen, për shpresën, për të ndaluar njëherë e përgjithmonë shpopullimin dhe përmbytjen e Vlorës nga korrupsioni.

LSI, ËSHTË PARTIA E FJALËS SË MBAJTUR! LSI, ËSHTË PARTIA E RINISË! LSI, ËSHTË PARTIA E VAJZAVE DHE GRAVE! MË 25 PRILL VLORA DO JA BËJË FORA! VOTO LSI! VOTO NUMRIN 6!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: