Lajme

Plazhi i pasqyrave në Sarandë, destinacion turistik, por mungon infrastruktura

Plazhi i Pasqyrave konsiderohet mes plazheve më të bukura në jug të vendit, por rruga për të shkuar atje nuk është e lehtë. Infrastruktura e munguar bën që impakti i parë i pushuesve që shkojnë atje të mos jetë ai i famës që ka ky plazh. “Ne kemi ardhur disa herë këtu, pasi plazhi është shumë i bukur dhe uji është kristal”

Nga rruga kryesore duhet të bësh disa kilometra në këmbë për t’iu drejtuar plazhit, ose të marrësh parasysh dëmtimin e automjetit apo rrezikun e aksidenteve. “Pavarësisht se rruga është e vështirë, ne ka tërhequr plazhi për të ardhur këtu. Është i veçantë si plazh dhe uji është  kristal”

Turistët e synojnë për ujin e kristaltë dhe bukurinë e natyrës, por rruga bën që disa ta mendojnë rikthimin.  E vërteta është se rruga është shumë e prishur dhe ka shumë pluhur. Është më shumë mundim  të shkosh deri tek plazhi sesa të dalësh dhe ta shijosh. Unë nuk kthehem më në këtë plazh pa u rregulluar rruga”.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: