Lajme

Po dështon procesi elektronik? Probleme në shumë zona, u shpenzua 23 milionë dollarë nga buxheti i shtetit

23 milionë dollarë janë shpenzuar nga buxheti i shtetit për të realizuar procesin elektronik të votimit.

Nisur nga situata rreth një orë e gjysmë pas nisjes së zgjedhjeve, në shumë zona kjo teknologji po dështon dhe nuk po zhvillohet procesi i identifikimit elektronik.

Gjithashtu sipas informacioneve janë shpenzuar edhe 3.4 milionë dollarë për t’i rivënë në punë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close