Lajme

Policëve nuk u japin lekët, Rama i çon paratë te konviktet

Ministri i ri i sapo emëruar në detyre Sandër Lleshi duket se do te ketë edhe një obligim shtesë për punonjësit e strukturave të policisë.

Uniformat blu sipas shumë denoncimeve nga vetë ata, akoma nuk kanë marrë shpërblimet për orët e punës jashtë orarit.

Ja një denoncim i një punonjësi policie:

“Jam oficer Policie, nuk kemi mare lekët e ushqimit, orët jashtë orarit, lekët e rrobave pasi ligji na njef këtë të drejtë, por lekët tona sipas informacioneve kane shkuar per godinat e konviteve e studentëve”.

Ky problem që është i përseritur edhe vitin e kaluar duket se këtë vit po bëhet edhe më problemtik, pasi numri i orëve të papagura për punonjësit është shumë i madh.

Kështu qeveria po harron ata që punojnë me orë shtesë për të mbrojtur qëtesinë  dhe rendin edhe pas protestave të shumta që kanë shpërthyer në të gjithë vendin. Ata që përballne çdo dite me krimin e shtuar.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close