Lajme

Video/Policisë së Vlorës i janë shtuar 18 mjete te reja

Policia e Vlorës kompletohet sot me 18 mjete të reja në ndihmë të sektorit te rendit dhe të qarkullimit rrugor.

Në Vlorë do jenë 11 mjete nga të cilat 8 i përkasin rendit ndërsa 3 prej tyre i ka qarkullimi rrugor.

Në Sarandë do jenë 7 mjete, prej te cilave 4 rendi dhe 3 prej tyre i ka qarkullimi.

Do te zhvillojne nje parade duke filluar nga hyrja e qytetit deri tek rrapi, e me pas do te pershkruajne unazen nga Prokuroria per tu kthyer ne destinacion prane ambienteve te policise.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close