fbpx
Lajme

Po“rilindasit” e Vlorës a janë dakord me ndalimin e larjes në det?!

Nga Ergys Alushi Po socialistët dhe “rilindasit” e Vlores a janë dakord me ndalimin me Akt Normativ të shkuarjes në plazh e larjen në det?! Apo duhet të flasim e shkruajmë ne edhe për ata, dhe keta të ferkojne duart nga kenaqesia atje pas kompjuterit! Apo ata, “urtë e butë e plot tigani!

Apo shkojnë në plazh e lahen fshehurazi në kundershtim me AN, por për t’u ndiher nuk ndihen që të shprehen kundër! Sepse, kjo kategori neser kur PS të mos jete më në pushtet do të justifikohet duke thene “jo po ne ishim kunder, por ai të hiqte nga puna” e të tjera si këto!

Të paktën për larjen në det reagoni sot se eshte turp edhe pse “nipi nga skela” e ka mesuar notin në skelë!P.S. ç’kerkoj dhe unë! Ju nuk beni dot “like” e jo më të reagoni me ndonjë status tuajin!

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button