Lajme

Pranga ish-juristit të Hipotekës Lushnje, regjistronte pronat në emër të personave të tjerë

Ish-juristi i Hipotekës së Lushnjes Selami Kasapi 57 vjeç është arrestuar nga policia pasi ishte shpallur në kërkim për shpërdorim detyre dhe falsifikim të dokumenteve.

Gjykata e Lushnjes ka vendosur ndaj tij arrest në b urg në mungesë më 18 Maj 2020. Ndërsa më 6 Korrik 2020 kjo gjykatë e dënoi me 1 burg për shpërdorim detyre.

Selami Kasapi, gjatë viteve 2014-2016, ka qenë me detyrë jurist pranë ZVRPP Lushnjë dhe gjatë kësaj kohe ka shpërdoruar detyrën duke falsifikuar dokumentet dhe duke regjistruar pronat në emër të disa personave.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: