Lajme

Prefekti i Qarkut Mamaj me Kryetarin e Bashkisë Selenicë Binaj, monitoruan situatën në terren, gjatë montimit të urës tip “Baily”, në fshatin Mesaplik

Ditën e sotme Prefekti i Qarkut Flamur Mamaj sëbashku me Kryetarin e Bashkisë Selenicë, Z. Pëllumb Binaj, monitoruan situatën në terren, gjatë montimit të urës tip “Baily”, në fshatin Mesaplik, e cila po ndertohet nga Forcat e Armatosura dhe Trupat Xhenjere. Urë e cila u dëmtua si pasojë e rreshjeve të muajit dhjetor.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close