Lajme

Prefekti i Qarkut Vlorë Flamur Mamaj ka zhvilluar takim me anëtarët e Task- Forcës Vendore

Prefekti i Qarkut Vlorë Flamur Mamaj ka zhvilluar ditën e sotme takim me anëtarët e Task- Forcës Vendore Antikanabis në Institucionin e Prefektit të Qarkut Vlorë dhe pjesërisht online.

Gjatë këtij takimi fokusi ka qënë në rritjen e bashkëpunimit ndërinstitucional të gjithë institucioneve shtetërore që veprojnë në Qark, për të parandaluar fenomenin e k ultivimit dhe t rafikimit të k anabisit.

Prefekti ka kërkuar angazhim maksimal në kryerjen e detyrave me përgjegjshmëri nga ana e institucioneve shtetërore, organizimin e takimeve ndërgjegjësuese në shkolla dhe në zonat me risk të madh kultivimi, pasi kanë dhënë efekte pozitive në luftën kundër trafikut të lendëve n arkotike, si dhe raportimin periodik mbi masat e marra.

 

 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: