Lajme

Prej 16 majit, Italia del nga karantina, kushti i vetëm për të shkuar drejt vendit fqinj

Ministri i Shëndetësisë në Itali, Roberto Speranza, ka nënshkruar një urdhër që parashikon daljen e Italisë nga karantina. Përmes këtij nënshkrimi, u lejohet qytetarëve që të shkojnë drejt vendit fqinj, por me një kusht. Mjafton që të keni një tampon i cili vërteton se nuk jeni të prekur nga koronavirusi.

Hyrja është e lejueshme për të gjithë qytetarët e BE-së, zonës Shengen, Britanisë së Madhe dhe Izraelit. Në të njëjtin urdhër, megjithatë, masat kufizuese në lidhje me Brazilin janë zgjatur. Italia është vendi më i prekur në Europë dhe me pasoja më të rënda të shkaktuara nga koronavirusi.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: