Lajme

Prezencë uji edhe nën kalimin e Novoselës

Prezencë uji edhe nën kalimin e Novoselës. Kalimi i automjeteve kalohet  me mjaft vështirësi per shkak të përmbytjes dhe daljen nga shtrati të Lumit Vjosë. Shqipëria ndodhet në një situatë të rënduar të kushteve klimaterike, ku thuajse i gjithë vendi është “mbërthyer” nga reshjet e shiut dhe të dëborës.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close