fbpx
Lajme

Prindërit e alarmuar në Spille, 8 mësues dhe 13 nxënës të infektuar me Covid

Tetë mësues të shkollës 9-vjeçare në Spille janë konfirmuar të infektuar me koronavirus. Të prekur janë po ashtu edhe 13 nxënës në ciklin fillor dhe 9-vjeçar.

Gazetari Aldo Kozarja raporton se mësuesit e infektuar me Covid 19 janë zëvendësuar nga Zyra Arsimore Kavajë. Prindërit kanë hezituar të dërgojnë fëmijët në këtë shkollë gjatë këtyre dy ditëve si pasojë e infektimeve masive

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close