Lajme

Prishjet te ‘5 Maji’, banorja në lot: Nëse Veliaj ka nënë, duhet ta dijë që gratë lahen

BANORJA: Jashtë na ka lënë dhe jashtë kemi fjetur. Unë nuk shkoj derë më derë. Erion Veliaj në qoftë se ka grua, nënë e fëmijë, a e di se duhet larë gruaja. Unë nuk di se ku I kam rrobat e mia. I kanë vënë në makinë dhe akoma se di ku janë. Shkuan I kërkuan, por nuk kanë gjetur gjë. Më kanë marrë gjërat personale të miat.

Veliaj nuk është njeri. Unë do vazhdoj të protestoj. Unë dua shtëpinë time. Nuk dua shtëpinë e Erion Veliaj, dua shtëpinë time. Unë në pallat social nuk hyj. Nuk kam kërkuar as lesh as qime, por kam kërkuar rrobat e mia.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close