Covid-19Lajme

Pritet të nisë vaksinimi në Pensilvani, kategoritë e para që përfitojnë

Sekretarja për shëndetësinë e Pensilvanisë Dr. Rachel Levine, me anë të një mesazhi në profilin e saj Twitter shkruan se autoritetet janë të vendosura të sigurojnë që vaksinat anti Covid të mbërrijnë në Pensilvani sapo të nisë dorëzimi.

Të dy partnerët do të ndihmojnë në vaksinimin e sa më shumë banorëve që bëjnë pjesë në kategoritë e brishta dhe të personave që kujdesen për ‘ta, në mënyrë që më pas të vaksinohen grupet e tjera në këtë komunitet.

Sekretarja Levine deklaroi se autoritetet shëndetësore kanë aktivizuar fazën B të partnershipit federal të Farmacisë për programin e kujdesjes afatgjatë, për të shpërndarë misionin dhe në personelin që kujdeset për të sëmurët dhe të moshuarit në të gjithë Pensilvanin.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close