Lajme

PROJEKTI :Ekomuzeumi i Zvërnecit : një instrument praktik për promovimin e natyrës,kulturës dhe aventurës në PM Vjosë – Nartë

PROJEKTI : ” Ekomuzeumi i Zvërnecit : një instrument praktik për promovimin e natyrës, kulturës dhe aventurës në PM Vjosë – Nartë”. Shoqata”Cerci” celi veprimtaritë e projektit me 20 nëntor e 2021, në mjediset e Hotel Bolonja.( puna ka filluar më 1 nëntor) Ishin të pranishëm përfaqësues të Shoqërisë civile, të Komunitetit, të shoqatës”Aster”, të shoqatës “Vjosa explorer”, të institucioneve etj.

Mori pjesë Zv. Kryetarja e Bashkisë, znj. Aulona Veizi dhe Drejtoresha e ADZM ne Vlorë”, Znj. Lorela Lazaj. Të pranishmit u njohën me Objektivat e Projektit, veprimtaritë, bashkepunimin e partnerëve, bashkëpunimin me institucionet dhe komunitetet e përfshira.

Referuan përfaqësues të Cercit, Aster dhe Vjosa Explorer. Ishin të pranishëm dhe përshëndetën Z. Bojken Sinaj dhe Zëvendëskonsulli italian në Vlorë. Ky dokument është realizuar me ndihmën financiare të Agjencisë Suedeze për Bashkëpunim dhe Zhvillim me fondet e Qeverisë Suedeze.

Përmbajtja e këtij dokumenti janë përgjegjësi e vetme e organizatës dhe në asnjë rrethanë nuk konsiderohet se pasqyron pozicionin e ” Agjencisë Ndërkombëtare Suedeze për Bashkëpunim dhe Zhvillim.”

 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: