Lajme

Protestë e heshtur në Fier/ Qytetarët me pankarta në duar “Unë jam Sabrina!”

Protesta e paralajmëruar për 23-vjeçaren e vrarë nga ish-bashkëshorti në fshatin Zhupan në Fier, Sabrina Bengaj ka nisur në Fier dhe Tiranë. Në Fier një grup qytetarëtsh të të gjitha moshave janë mbledhur me pankarta në duar për të kërkuar drejtësi për Sabrinën. “Unë jam Sabrina” “Heqje kujdestarisë prindërorë vrasësve të nënave”

Drejtësi për viktimat. Parandalim dhe urdhra mbrojtjeje të monitorueshëm”. Këto janë disa nga mesazhet që protesta e heshtur në Fier u zhvillua 4 ditë pas vrasjes së 23-vjeçares Sabrina Bengaj nga ish bashkëshorti i saj Elton Metaj.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: