Lajme

Protestuesit në Kavajë, 4 kërkesa të panegociueshme

Pas Lezhës dhe Shkodrës, biznesi i vogël bllokon rrugën në Kavajë në shenjë proteste ndaj taksave të larta dhe çmimeve të larta.

Kërkesat e përfaqësuesve të biznesit të vogël dhe të Mesëm, që ndodhen aktualisht në Kavajë, janë 4:

1. Të ndalet projekti korruptiv i zëvendësimit të kasave fiskale

2. Të ulet çmimi i energjisë elektrike me 30%;

3. Të ulet çmimi i karburantit me 300 lekë për litër

4. Të rritet pragu i TVSH-së për Biznesin e Vogel dhe të Mesëm nga 20 mln lekë në vit që është sot në 120 milionë lekë.

Përfaqësuesit e protestuesve të biznesit të vogël dhe të mesëm thonë se 4 pikat janë të panegociueshme.

Mosrealizimi i tyre do të sjellë reagimin e të gjitha bizneseve deri ne bllokim aktiviteti.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close