Lajme

Provimet e maturës/ Ende pa përfunduar orari zyrtar, publikohet testi i matematikës

Ditën e sotme, maturantët e të gjithë vendit janë duke iu nënshtruar provimit të tretë të tyre, e cila përkon me atë të matematikës.

Ende pa mbaruar orari zyrtar i realizimit të provimit, testi është bërë publik. Kjo vërtetohet edhe nga data e ilustruar në tezat në fjalë, e cila, përkon me atë të sotshmen.

Sakaq, kujtojmë që pas gjuhës angleze dhe letërsisë, ky është provimi i tretë që maturantët po realizojnë.

Orari zyrtar i provimit është ora 10:00, ndërsa përfundon në orën 12:30. Pas këtij provimi, maturantët do i nënshtrohen edhe testeve të lëndëve me zgjedhje.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: