Lajme

Provimet për Maturën Shtetërore, Ministria e Arsimit publikon modelet e testeve për maturantët

Ministria e Arsimit dhe Sportit në bashkëpunim me Qendrën e Shërbimeve Arsimore kanë publikuar modele të testeve të ngjashme për provimet e Maturës Shtetërore 2023, për t’ju ardhur kështu në ndihmë maturantëve.

Këto modele testesh përfshijnë 3 lëndët e detyruara, përkatësisht gjuhë shqipe dhe letërsi, matematikë dhe gjuhë e huaj e parë, si dhe lëndët me zgjedhje.

“Me qëllim mbështetjen e maturantëve të këtij viti gjatë fazës së përgatitjeve për Maturën Shtetërore, kemi publikuar disa modele testesh paraprake për të gjitha provimet, gjuhë shqipe dhe letërsi, matematikë, gjuhë e huaj, si dhe lëndët me zgjedhje.

Gjeni më poshtë linkun e këtyre testeve model:

http://qsha.gov.al/msh.html

Suksese të gjithë maturantëve!”, shkruan ministrja Kushi.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close