Lajme

PS rrëzoi Metën për vettingun në polici, ligjet që u miratuan sot në Kuvend

Kuvendi i Shqipërisë në seancën e sotme plenare, e para pas zgjedhjeve të 25 Prillit, por me deputetët e “vjetër” miratoi gjashtë akte normative dhe rrëzoi dy dekrete të Presidentit Ilir Meta. Ndryshimi i buxhetit të vitit 2021, marrëveshja për furnizimin me vaksina anti-COVID-19 Coronavax, akti normativ për letërnjoftimet, për pajisjen me pasaportë, por edhe ndryshimi në ligjin për regjistrin e pronarëve përfitues ishin disa nga vendimet e miratuara. Dy dekretet e Presidentit të Republikës, Ilir Meta që u rrëzuan nga seanca e sotme plenare, ishin ai për ndryshimet në vettingun në policinë e shtetit dhe për sigurimin e detyrueshëm në sektorin e transportit.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: