fbpx
Lajme

Pse nuk duhet ta përdorni kurrë telefonin gjatë blerjes

Përdorimi i celularit gjatë blerjes në supermarket është një gabim i madh, sipas një studimi të kryer së fundmi. Nëse doni të blini produktet që ju duhen vërtetë, dhe të shpenzoni më pak, është më mirë të qëndroni të përqëndruar duke shmangur përdorimin e celularit. Ky sugjerim vjen pas një studimi të kryer nga Universiteti Bath ndaj 500 personave që po kryenin blerje në supermarket. Përmes syzeve speciale të afta për të kontrolluar lëvizjet e tyre, rezultoi se shpërqendrimi me telefon rriti shpenzimet me 41 përqind më shumë.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button