Lajme

“Pse pastrohet vetëm lungomare?! Sepse ti i hedh plehrat në mes të rrugës”

Nga Ujësjellës Kanalizime sh.a Vlorë Lungomare, Lungomare! Pse pastrohet vetëm lungomare?! Sepse ti i hedh plehrat mu në mes të rrugës, aty ku shëtit. Ndot njësoj lagjet si rrugët kryesore dhe ankohesh në facebook!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close