Lajme

Publikohen pamjet në Xhaminë “Dine Hoxha” tek rruga e Kavajës

Publikohen  për herë të parë pamjet pas s ulmit të ndodhur në X haminë “Dine Hoxha” tek rruga e Kavajës. Pamjet janë siguruar nga Report Tv teksa nga një kamer sigurie e vendosur në brendësi të ambienteve të xhamisë, dallohet se si Rudolf Nikollaj futet duke vrapur dhe fillon e q ëllon me t hikë të gjithe personat që i dalin para.

Kujtojmë që ditën e sotme Nikollaj ka dalë para trupës g jykuese; teksa për të është vendosur masa e sigurisë “A rrest me b urg”.

Në gjykatë teksa i është dhënë fjala Rudolf Nikollaj është shprehur se prej një viti përndiqej nga persona të xhamisë, të cilët edhe mund t’i identifikonte.

Jam përndjekur për 1 vit, i njoh me fytyrë ata që më kanë përndjekur . Shteti duhet ta dijë. Ajo që bëra s’është normale, por më kane përndjekur ata për 1 vit.

Në spital kam ndenjur 3 jave, por pasi mora ilaçet dola”, ka thënë Nikollaj në gjyq.

Vetë babai i të d ënuarit është shprehur se djali i tij ka qenë më herët në spitalin p sikiarik dhe prej kohësh vuante nga d epresioni e merrte ilaçe.

Të p lagosurit nga kjo ngjarje: Donald Koçi, rreth 35 vjeç, Saba Peposhi, rreth 22 vjeç, Mariglen, Konja, rreth 24 vjeç, Kleon Jaupaj, rreth 26 vjeç, Anri Tola, rreth 23 vjeç.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: