Lajme

Punimet në Unazën e Re, Rethrrotullimi do të eliminohet, ja si do funksionojë lëvizja

Ndryshim në qarkullimin e qytetarëve në Unazën e Re. Autoriteti Rrugor Shqiptar njoftoi pasditen e sotme se do të eliminohet një nga rrethrrotullimet më të përdorura tek Astiri. “Në vijim të punimeve për Lotin 1 dhe Lotin 2 të Unazës së Re, segmenti rrugor “Sheshi Shqiponja-Pallati me shigjeta”, ju bëjmë me dije se:

Rreth rrotullimi provizor i krijuar në afërsi të ‘Ozone’ (Astir) do të eliminohet, si rrjedhojë lëvizja në të dyja drejtimet e rrugës ‘Teodor Keko’ do të vijojë pa kryqëzim në nivel. Aksesimi i bulevardit ‘Migjeni’ do të bëhet vetëm nga drejtimi i lëvizjes Sheshi ‘Shqiponja’ Pallati me Shigjeta’. Aksesimi i Unazës nga bulevardi ‘Migjeni’ do të bëhet vetëm në drejtimin e lëvizjes Sheshi Shqiponja-Pallati me Shigjeta.

ARRSH do të bëjë njoftimin e radhës, në sajë të ecurisë së punës, për menaxhimin e trafikut në afërsi të ‘Sheshit Shqiponja’. Kërkojmë mirëkuptimin e përdoruesve të mjeteve dhe të banorëve!”, deklaron ARRSH.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: