Lajme

Pushuesit nga Kosova kthehen në shtëpi, radhë kilometrike në Rrugën e Kombit

Largimi i pushuesve kryesisht shtetas kosovarë nga bregdeti, ka sjellë fluks të lartë automjetesh në Rrugën e Kombit këtë pasdite. Nga kryqëzimi i rrugës së Shëngjinit drejt Milotit dhe përgjatë Rrugës së Kombit është krijuar trafik i rënduar.Në Rrugën e Kombit nga Miloti në Rubik është  krijuar radhë kilometrike automjetesh.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close