Lajme

Qeparo, investimet e rëndesishme do të vijojnë. Katër vitet e ardhshme me prioritet turizmin. Goro i vetmi kandidat i duhur për bashkinë Himare

Ne Qeparo dhe Himare,te tjera investime te rendesishme. Ndalesa e rradhes ne takimet e ngushta dhe te ngrohta me banoret,ka qene per kryetarin e bashkise Himare dhe kandidadtin Jorgo Goro ne Qeparo.

Me pranine edhe te drejtuesit politik Blendi Klosi dhe deputetit Vullnet Sinaj,banoret jane njohur me te tjera investime dhe projekte qe do te prekin te gjithe zonen.

Ne vijme ne Qeparo dhe Himare,balle hapur per cfare eshte investuar,por edhe kokeulur per te vijuar dhe sherbyer qytetareve te kesaj zone ka theksuar drejtuesi politik Blendi Klosi, ndersa pas 14 majit,do te vijojme projektet e medha me Goron ne krye te bashkise Himare Blendi Klosi

Projektet e kater viteve te ardhshme, jane projekte qe do te vijojne te rrisin ne nje standart tjeter zhvilimit te turizimit ne Qeparo dhe gjithe bashkine Himare,projekte qe do te prekin infrastrukturen,por edhe te tjera investime te rendesishme ka konfirmuar ne fjalen e tij kandidati Jorgo Goro .

Ne Himare vijme me nje kandidat me eksperience ne drejtim,ne kundershtim me kandidatin tjeter,qe nuk di se cfare premton dhe nuk di cfare do te realizoje ishin fjalet e deputetit Vullnet Sinaj,nje kandidat perballe me probleme me ligjin.

Vullnet Sinaj : Qeparoi ,fshati turistik i bashkise Himare,do te vijoje te preke te tjera investime,te cilat do te behen realitet nen drejtimin e bashkise nga Jorgo Goro

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close